Σελίδες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΤΥ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ - ΜΕΡΟΣ 1ο


Ξεκινούν, λοιπόν, και οι ετοιμασίες για το φετινό πάρτυ του Δημήτρη (γινόμαστε 8). Κάθε χρόνο επικρατεί αναβρασμός, καθώς πρέπει να βρούμε ιδέες που θα είναι καλύτερες από τις περσινές για να αρέσουν και στους φίλους μας!! Και κάθε χρόνο, όλο και κάτι διαφορετικό μου έρχεται στο μυαλό ή βρίσκω ψάχνοντας ατελείωτα στο διαδίκτυο. Βέβαια, το θέμα είναι η υλοποίηση, η οποία πάντα είναι δυσκολότερη από ότι φαίνεται. ‘Ετσι και φέτος… Το θέμα των γενεθλίων μας θα είναι οι σούπερ ήρωες, αφού διαβάζουμε μανιωδώς κόμικ, και ξεκινήσαμε με τις προσκλήσεις. Είπα, στα φετινά γενέθλια, να προσπαθήσω το γνωστό κουτί, που έχει μέσα το μπαλόνι, το σκας και βρίσκεις την πρόσκληση.

Πρώτα, ψάξαμε την πρόσκληση που μας αρέσει. Υπάρχουν πάρα πολλές στο διαδίκτυο προς διαμόρφωση και εκτύπωση, αλλά ο Δημήτρης διάλεξε την παρακάτω, που αν σας αρέσει μπορείτε να εκτυπώσετε εδώ κενή και να τη διαμορφώσετε. Το κειμενάκι το βρήκα από εδώ και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.

Το επόμενο, και βασικότερο, ήταν το κουτί. Αρχικά, έψαξα να βρω το κατάλληλο μέγεθος κουτιού για να τα αγοράσω. Μετά από έρευνα, κατέληξα ότι ταιριάζει το κουτί που χρησιμοποιούν για τις μπόμπες (σάντουιτσς). Είναι το ιδανικό, αλλά η τιμή του ήταν γύρω στο 1,20-1,40€. Χρειαζόμουν 17 περίπου, οπότε μου έβγαινε αρκετά ακριβά. Οπότε, πήρα ένα για δείγμα, αγόρασα τα μεγάλα χαρτόνια (0,60 το ένα) και ξεκινήσαμε με το σύζυγο το σχεδιασμό και το κόψιμο. Ομολογώ ήταν αρκετά κουραστικό, αλλά το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό.



Αν και θα προτιμούσα, τα χαρτόνια να είναι χρωματιστά, το συγκεκριμένο μέγεθος, το βρήκα μόνο σε λευκό. Οπότε, εκτύπωσα και σε μεγάλο πλαίσιο τα ονόματα των παιδιών, και διάφορες «λέξεις» από κόμικ (υπάρχουν πάρα πολλά εκτυπώσιμα στο pinterest) για να τα στολίσουμε.


Αγοράσαμε και τα μπαλόνια και μέσα έβαλα την πρόσκληση, τυλιγμένη σε ρολάκι, και μικρά αστεράκια, σαν κομφετί (τα έκοψα με κοπτικό από απλό χρωματιστό χαρτί).


Τελευταία πινελιά, μια καρφιτσούλα, για να σκάσουν τα παιδιά τα μπαλόνια, και έτοιμα!



Απομένει να τα μοιράσουμε και να δούμε αντιδράσεις!!!
Επόμενο βήμα, τα δωράκια που θα μοιράσουμε… Υπομονή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου