Σελίδες

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ


Και επιστρέψαμε από τις διακοπές μας, εννοείται ξεσαλωμένοι και αποδιοργανωμένοι και όλα όσα ακολουθούν την περίοδο των διακοπών. Γενικώς δηλαδή, εκτός προγράμματος.... Και επειδή δυστυχώς, οι μέρες της έναρξης της σχολικής χρονιάς πλησιάζουν επικίνδυνα (το δυστυχώς πάει γιατί φέτος θα πάμε πρώτη τάξη, οπότε καταλαβαίνετε!!) είπα να φτιάξουμε ένα πίνακα επιβράβευσης για να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.
Ο πίνακας μας περιλαμβάνει απλά πραγματάκια, που είναι όμως απαραίτητα στην καθημερινή μας ζωή και δραστηριότητα. Για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούν τα υπέροχα βλαστάρια μου, σκέφτηκα να ζωγραφίζουμε χαρούμενες φατσούλες, ενώ για αυτές που δεν θα κάνουν, θα ζωγραφίζουμε λυπημένες φατσούλες αντίστοιχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μαγνητάκια ή αυτοκόλλητα.
Την ιδέα την πήρα από το site www.freeprintablebehaviorcharts.com, που έχει εκατοντάδες πίνακες επιβράβευσης για πολλές χρήσεις. Εγώ έκανα ένα συνδυασμό.
Τον πίνακα για τα κοριτσάκια μπορεί όποιος θέλει να τον κατεβάσει εδώ , ενώ τον πίνακα για τα αγοράκια μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ.
΄
Καλή διασκέδαση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου