Σελίδες

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΒΓΑ


kavgas


Όλα τα ζευγάρια μαλώνουν, αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει ποτέ να λέγονται. Ιδού, λοιπόν, οι φράσεις που πρέπει να αποφεύγετε και τι πρέπει να κάνετε αν σας ξεφύγουν τελικά.
"ΘΕΛΩ ΔΙΑΖΥΓΙΟ"
Πάνω στον καβγά, είναι εύκολο να πεις πράγματα που δεν εννοείς αλλά αυτή τη φράση δε μπορείς εύκολα να την ανακαλέσεις, όσες φορές κι αν απολογηθείς ή ορκιστείς ότι δεν το εννοούσες. Εάν, όμως, σου συμβεί, ζήτα συγγνώμη και εξήγησε ότι δε θα ξανασυμβεί, αλλά ίσως χρειαστεί κάποιο διάστημα να σε εμπιστευτεί ξανά ο σύντροφός σου.
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ"
Σε αρκετές περιπτώσεις, ο καβγάς γίνεται μέσω τηλεφώνου ή μέσω μηνυμάτων. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να κρατήσετε τις σκέψεις και το θυμό σας μέχρι να βρεθείτε από κοντά. Γιατί; Πολλές φορές δε γνωρίζουμε τι κάνει ο άλλος εκείνη τη στιγμή και εκνευριζόμαστε παραπάνω ή θεωρούμε ότι μας αγνοεί όταν δε μας απαντάει αμέσως.
"ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ"
Ακόμα κι αν το λάθος είναι δικό του, και είσαι έξαλλη μαζί του, καλό είναι, πριν τον κατηγορήσεις, να προσπαθήσεις πρώτα να λύσεις το πρόβλημα κι έπειτα, ενώ θα είσαι πιο ήρεμη, κάνε μια συζήτηση μαζί του, εξηγώντας του το λάθος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου