Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ "ΑΡΩΜΑ" ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΜΑ
 
Στο Μουσείο Σπύρου Βασιλείου: Θα δουν το σπίτι-μουσείο του Γαλαξιδιώτη ζωγράφου, θα μάθουν για τα θρυλικά του καθαροδευτεριάτικα γλέντια, και θα φιλοτεχνήσουν το δικό τους χαρταετό. Καθαρά Δευτέρα 3/3 στις 11.30 π.μ.
Στον Ελληνικό Κόσμο: Θα μάθουν που γεννήθηκε ο χαρταετός και ποια έθιμα σχετίζονται με αυτήν την αγαπημένη συνήθεια στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Κυριακή 2/3 στις 10.30 π.μ. και στις 12.30 μ.μ.
Στο Παιδικό Μουσείο: Οι μικρότεροι θα πειραματιστούν με γεύσεις και υλικά για να φτιάξουν τη δική τους λαγάνα, ενώ οι μεγαλύτεροι θα ασχοληθούν με θρεπτικά... ταραμομπερδέματα. Σάββατο 1/3 και Κυριακή 2/3.
 
ΕΥΡΗΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Η περιοδεύουσα έκθεση του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας του Κώστα Κοτσανά έριξε άγκυρα στο Athens Heart. Οτι πρέπει για μια δωρεάν οικογενειακή ξενάγηση που υπόσχεται χρήσιμες και διασκεδαστικές ανακαλύψεις.
 
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Αν σε χαλάει που ξέμεινες τριήμερο στην πόλη, δες την τουρίστας στην Αθήνα. Κάνε, ας πούμε, βόλτες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, διάσημα και δημοφιλή, που όμως έχουν πάντα μυστικά να σου αποκαλύψουν, άλλα λιγότερο γνωστά, αλλά πολλά υποσχόμενα με δωρεάν είσοδο ή ειδικές ξεναγήσεις.
 
 
Πηγή: athinorama.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου