Σελίδες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΙ....


megalwnontas agori

Το να μεγαλώνεις κορίτσι είναι πιο εύκολο για μια μαμά, αφού έχει τα δικά της βιώματα να στηρίζεται. Το να μεγαλώνεις αγόρι είναι ένας καινούριος κόσμος γεμάτος εκπλήξεις. Τι πρέπει να έχετε υπ'όψιν σας, λοιπόν, αν μεγαλώνετε αγόρι;
- Τα αγόρια δε σταματούν να κινούνται. Μόνο αν το ζήσεις μπορείς να το καταλάβεις. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχουν, χοροπηδάνε, παλεύουν ασταμάτητα, με ανεξάντλητη ενέργεια.
- Η αγορά ρούχων είναι εύκολη υπόθεση και οικονομική. Πού να μπλέκεις με φούστες, φορέματα, καλσόν, κολάν, μπαλαρίνες, μπότες κτλ κτλ. Μια φόρμα, ένα τζην, μια μπλούζα, ένα ζευγάρι παπούτσια και καθόλου παράπονα.
- Θα αγαπήσετε τα Lego και τα Playmobil.
- Οι χαζομάρες ξεκινούν νωρίς. Θα τον βλέπετε να παίζει με τους φίλους του και δε θα πιστεύετε τις ανοησίες που μπορούν να κάνουν.
- Και το πιο γλυκό αγοράκι λατρεύει τα όπλα. Δε θέλετε όπλα-παιχνίδια στο σπίτι; Ούτε κι εγώ! Ο γιος μου παρόλα αυτά φροντίζει να μετατρέπει το τοστ σε όπλο και να πυροβολεί. Δεν τα σταματάει τίποτα αν θέλουν κάτι.
- Θα μάθετε να μην τον συγκρίνετε με τα κορίτσια. Απλά γιατί δεν μπορεί να κάτσει 20 λεπτά να ζωγραφίσει ή να παίξει με πλαστελίνη. Τα αγόρια αναπτύσσονται αργότερα σε κάποιους τομείς. Τόσο απλά.
- Οι Power Rangers και τα Monsuno έρχονται νωρίτερα από ότι φαντάζεστε.
- Τσίσα παντού. Στο πάτωμα του μπάνιου, πάνω στη λεκάνη, γύρω από τη λεκάνη κτλ. Κάποια στιγμή θα βρει το στόχο!
- Θέλουν και τα αγόρια αγκαλιές και φιλιά, κυρίως όταν είναι μικρά.
- Τα αγόρια λατρεύουν τη μαμά τους και είναι απίστευτα προσκολλημένα σε αυτήν.
 
 
 
Πηγή: ivillage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου