Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΙΑ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ


apistia

Οι περισσότερες γυναίκες, αν υποψιαστούμε ότι ο άντρας μας, μας έχει απατήσει και ενώ βρισκόμαστε ακόμα στο στάδιο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε, σπεύδουμε σε κινήσεις που πιθανό να μας δυσκολέψουν στο να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον του "άπιστου" συζύγου και το μέλλον του γάμου μας.
Συνήθως εξοργιζόμαστε, εκφράζουμε την πικρία μας με διάφορους τρόπους, πιθανό να επιτεθούμε και στην γυναίκα την οποία υποψιαζόμαστε ότι ο σύζυγος έχει κάποια σχέση ή ακόμα χειρότερα προσπαθούμε να του ανταποδώσουμε την απάτη με το "ίδιο νόμισμα".Ας δούμε τι δε πρέπει να κάνουμε στην περίπτωση που έχουμε υποψίες ότι ο σύζυγός μας, έχει παράλληλη σχέση ή μας απάτησε.
Μην τον διώξετε ή μην τον εγκατελείψετε με την πρώτη υποψία
Δεν έχετε κανένα λόγο να φύγετε από το σπίτι σας μιας και δεν είστε εσείς αυτή που δε σεβάστηκε το γάμο σας. Από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τον διευκολύνετε στην παράλληλή του σχέση βγάζοντας τον στο δρόμο που σίγουρα θα οδηγήσει στο σπίτι της ερωμένης του. Διώχνοντας το σύζυγό σας από το σπίτι δε θα μάθετε ποτέ τι συνέβη ή εάν συνέβη. Μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής που πιθανόν να θέλετε να αναθεωρήσετε στο μέλλον.
Μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μάθετε τα πάντα για την άλλη γυναίκα
Αυτή η κίνηση εκτός από το ότι είναι άσκοπη σας καταναλώνει τεράστια αποθέματα ψυχικής ενέργειας. Είναι απόλυτα λογικό να είστε περίεργες να δείτε ποια είναι αυτή η άλλη γυναίκα και πως είναι εμφανισιακά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία ή ακόμα χειρότερα να επικοινωνήσετε μαζί της και να δημιουργήσετε σκηνή. Η στάση σας αυτή σας βοηθά να μην αποπροσανατολιστείτε όσον αφορά το ποιος ευθύνεται για την απάτη την οποία έχετε υποστεί. Δε φταίει η άλλη γυναίκα αλλά ο άντρας σας και στον άντρα σας θα πρέπει να αποδώσετε τις ευθύνες των πράξεών τους.
Μη μιλήσετε σε φιλικά πρόσωπα και μην εμπλέξετε το οικογενειακό περιβάλλον
Αυτό θα το κάνετε αφού έχετε ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αφού έχετε πάρει την τελική σας απόφαση. Ενημερώνοντας τους πάντες για την απιστία του, περιορίζετε τις δικές σας επιλογές να λειτουργήσετε όπως τελικά θα σας πει η καρδιά σας. Η στάση σας αυτή σας βοηθά να μην εξαναγκαστείτε να πάρετε μια απόφαση που δε θέλετε απλά γιατί έχετε εκτεθεί στο άμεσο περιβάλλον σας.
Σε καμία περίπτωση μην παρίστανετε ότι δεν ξέρετε τίποτα
Μπορεί να διανύετε μια περίοδο άρνησης αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποδεχτείτε την απάτη με σκυμμένο το κεφάλι. Αντιμετωπίστε την κατάσταση και μην "καταπίνετε" την απάτη γιατί θα σας καταστρέψει ψυχολογικά και θα σας γεμίσει ανασφάλειες και πίκρα. Εάν θέλετε να σώσετε το γάμο σας, όσο πιο νωρίς πείτε ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει τόσο το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου